Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

35 Artikel(en)

35 Artikel(en)

Sealskin | Badmatten | Badmatten.nl

Sealskin badmat online

Bij Badmatten.nl zijn ook badmatten van het merk Sealskin verkrijgbaar. Doordat wij specialist zijn op het gebied van badkamerartikelen kunnen wij u een breed assortiment en zelfs producten op maat aanbieden. Wanneer u hier bijvoorbeeld uw Sealskin badmat bestelt, kunt u er ook andere bijpassende artikelen bij bestellen.

Badmatten Sealskin, een genot voor je voeten

Van het merk Sealskin verkopen wij ook speciale kinderartikelen. Bestel uw Sealskin badmat vandaag nog online! Bestel vandaag nog uw favoriete badmat van het merk Sealskin via Badmatten.nl. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. En wanneer u voor meer dan 50 euro in één keer bestelt, is het verzenden zelfs gratis. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in onze winkel in Oss.