32 Artikel(en)

32 Artikel(en)

Floris en Novance badmatten | Badmatten.nl

Floris en Novance badmatten kopen

De badmatten van Floris en Novance laten zich kenmerken door hun unieke patronen. Toch is een Floris badmat veel meer dan louter een kunstwerk. Het is een uiterst functionele keuze die in iedere badkamer z'n mannetje weet te staan. De Floris badmat is in verschillende varianten verkrijgbaar, gaande van uiteenlopende designs tot diverse afmetingen. Zo is er voor elke badkamer wel een geschikte Floris badmat vindbaar.

Het design van de Floris badmat

Het is niet eenvoudig om in een enkele tekst het design van de Floris badmat te omschrijven. Elke Floris badmat is immers volledig anders. Zo zijn er badmatten die spelen met geruite patronen waar uiteenlopende kleuren elkaar ontmoeten. Andere varianten kiezen dan weer voor eenvoud of laten kleine schakeringen speels verschijnen. Tot slot zijn er kunstzinnige badmatten die unieke en speelse designs op een frisse manier brengen. Wij weten zeker dat u ook voor uw badkamer een geschikte Floris badmat gaat vinden.

Ruim aantal formaten

Elke badkamer heeft zijn eigen vereisten. Ook wat het formaat van de badmat betreft is dit het geval. Daarom kiest men er bij Floris en Novance nadrukkelijk voor om hun badmatten in verschillende formaten te brengen. Een klein badmatje van 50x60 cm? Liever een vierkant model? Of verkiest u toch eerder een extra grote Floris badmat van 70x120 cm? Bij Floris en Novance vindt u het allemaal. En uiteraard bieden ook wij ze stuk voor stuk aan.

De uiterst functionele badmatten van Floris en Novance

Hoewel de Floris badmat alleen al dankzij het design menig hart sneller laat slaan, is het ook gezegend met een aantal superieure eigenschappen. Zo zijn ze allemaal voorzien van een speciale griplaag, zijn ze geschikt voor vloerverwarming en kan u de Floris badmat ook gewoon machinaal wassen. Hiernaast wordt gekozen voor kwalitatieve materialen zoals acryl. De keuze voor dergelijke materialen hoeft dan ook niet te verbazen. Deze synthetische vezels kennen een geringe vochtopname waardoor bacteriën en schimmels geen kans krijgen. Zo blijft het ook aan uw voeten steeds heerlijk hygiënisch.

Combineren van de Floris badmat?

Net omdat de Floris badmat in zoveel verschillende varianten verkrijgbaar is, vindt u altijd wel een geschikt model. Bovendien is elk model ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo geniet u van maximaal combineerplezier. Hoe dan ook zijn de badmatten van Floris en Novance steeds zo ontworpen dat ze eenvoudig te combineren zijn met andere badkamerartikelen. Op die manier kan u naar eigen keuze bouwen aan een unieke sfeer. Moet uw badkamer vooral kunstzinnig zijn of eerder een romantische plaats waar intimiteit en reinheid elkaar ontmoeten? Het kan allemaal!

Ook verkrijgbaar als toiletmat met uitsparing

Is er in uw badkamer ook een sanitaire stop terug te vinden? Dan mag een toiletmat natuurlijk niet ontbreken. Het mooie aan de matten van Floris en Novance is dat ze ook verkrijgbaar zijn als toiletmatten. Zo kan u naast uw Floris badmat meteen ook een toiletmat met uitsparing bestellen. Hierdoor bouwt u aan één stijl en trekt u de unieke lijn door naar de andere onderdelen van de badkamer!