Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

32 Artikel(en)

32 Artikel(en)

Floris en Novance | Badmatten | Badmatten.nl

Floris badmatten bestellen

Wanneer u badkamerartikelen van Floris en Novance in huis haalt, bent u verzekerd van iets origineels. En het merk Floris en Novance is natuurlijk ook verkrijgbaar in de webwinkel van Badmatten.nl. Bij ons vindt u verschillende artikelen van dit merk, zoals badmatten en douchegordijnen.

Floris badmat & Novance badmat combinatie

Floris en Novance badmatten zijn ideaal te combineren Doordat de Floris en Novance badmatten verkrijgbaar zijn in diverse materialen en kleuren zijn ze ideaal te combineren met andere badkamerartikelen. Op deze manier gaat uw badkamer één specifieke sfeer uitstralen.