Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

badmatten

Op zoek naar een goede badmat? Bij dé specialist Badmatten.nl kiest u uw badmat uit een grote collectie, snelle levering, Eenvoudig online bestellen!

Badmatten

De meeste badmatten van Badmatten.nl zijn voorzien van een goede anti slip laag, waardoor uw badmat niet wegglijdt.
Naast badmatten van katoen en acryl vindt u bij ons ook laagpolige hoogpolige en zelfs een speciale houten badmat. Onze badmatten zijn daarnaast verkrijgbaar van diverse bekende merken als Aquanova badmatten & Sealskin badmatten. Daarnaast bieden we badmatten aan in de meest uiteenlopende maten, kleuren en vormen.

Een toiletmat in dezelfde stijl als uw badmat

Het is natuurlijk ideaal als de accessoires en de stijl van uw badkamer perfect op elkaar aansluiten. Daarom verkopen wij naast badmatten ook een speciale wc mat. Onze badmatten zijn er dus ook in de afmetingen van een toiletmat met uitsparing of zonder uitsparing voor onder een wandcloset. Op deze manier heeft alles binnen uw badkamer dezelfde stijl.

Onderdelen 1 tot 48 van totaal 189

 

Onderdelen 1 tot 48 van totaal 189