Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

badmatten zwart

Zwarte badmat kopen? Bekijk hieronder ons assortiment zwarte badmatten. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve merken zoals Aquanova en Sealskin. Wij helpen u graag met uw keuze. U kunt ons bereiken op tel. nr. 0412-691084.

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Zwarte badmat kopen

Van plan om een zwarte badmat te kopen? Dan bent u bij Badmatten.nl op de juiste plek. Hier vindt u wellicht de zwarte badmat die perfect in uw badkamerinterieur past. Een badmat zorgt voor warme voeten in de badkamer. Dat is wel zo fijn als u in de ochtend net uit bed komt. Veel badkamers beschikken namelijk niet over vloerverwarming waardoor tegels altijd koud aanvoelen. Daarnaast geeft een badmat uw badkamer een warmere, zachtere look. Een leuke en functionele badmat vindt u gegarandeerd bij Badmatten.nl.

Passend in uw badkamer

Zwart is een neutrale kleur en past daarmee vrijwel in iedere badkamer. Zwart is een tijdeloze, minimalistische, stoere, opvallende en stijlvolle kleur. Ook geeft een badmat in de kleur zwart een mooi contrast met bijvoorbeeld witte tegels in een badkamer. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve merken zoals Aquanova en Sealskin. Dit zijn merken die bekend staan vanwege hun uitstekende kwaliteit.

Zwarte badmat online bestellen

Graag helpen wij u met uw keuze. Kijk gerust in ons assortiment en kijk of u een badmat vindt die het mooist past bij uw andere badkameraccessoires. Naast badmatten heeft Badmatten.nl namelijk ook een ruim assortiment met de fijnste en meest comfortabele handdoeken en badjassen.