Geachte bezoeker,

In verband met vakantiesluiting van onze leveranciers kunnen de levertijden afwijken van de normale leveringstijd. Helaas is badmatten.nl telefonisch pas weer bereikbaar vanaf 20 augustus. U kunt ons ons wel gewoon mailen, wij zullen dan zo snel mogelijk reageren 
Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

Groene badmat

Een badkamer is niet compleet zonder een badmat. Gaat u voor een groene variant? De kleurkeuze is van grote invloed op de sfeer en stijl van uw badkamer. Bij Badmatten.nl kiest u uw badmad en andere badkameraccessoires uit een ruime collectie! 

Groene badkameraccessoires

Een badkamer met groene badkameraccessoires is stoer, strak en is tegenwoordig erg modern! De kleur groen werkt opwekkend en straalt bovendien een bepaalde rust uit. Verschillende tinten groene accessoires zijn op een mooie manier met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een licht groene badmat in combinatie met donkergroene handdoeken. Al onze badkamer accessoires zijn van uitstekende kwaliteit!  

Groene badmatten van Badmatten.nl

Wilt u een kwalitatief goede groene badmat tegen een gunstige prijs? Dan moet u bij Badmatten.nl zijn. Graag helpen wij u met uw keuze. Als u voor 15:00 uur uw groene badmat bestelt, wordt uw badmat dezelfde dag nog verstuurd. En bestelt u boven een bedrag van 50 euro? Dan is de verzending gratis!  

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)