36 Artikel(en)

36 Artikel(en)

Anti-slip matten

Anti-slip mat voor een veilige badkamer

Een anti-slip mat is ideaal voor de badkamer en verkrijgbaar via de webwinkel Badmatten.nl. Wij verkopen ook badmatten van de merken Casilin, Floris/Novance, Aquanova en Sealskin. De matten zijn in diverse maten leverbaar. De antislipmat kan ook gecombineerd worden met onze handdoeken, douchegordijnen en andere accessoires. 

Antislipmat douche, een veilig accessoire

Een vochtige douche of badkuip geeft een verhoogdt risicio tot uitglijden in de badkamer. Een risico dat u uiteraard niet wil lopen. Badmatten.nl heeft een uitgebreid assortiment dat het slippen of uitglijden in de douche tegengaat. Naast een antislip douchemat of antislipmat voor het bad biedt badmatten.nl ook stickers aan die u gemakkelijk op de bodem van de badkuip of douche kunt plakken.Naast veiligheid zorgen de leuke en mooie motieven van de antislipmatten en stickers er ook voor dat uw badkamer net een vrolijker tintje krijgt. 

Bestel uw anti-slip mat online bij badmatten.nl 

Bestel uw anti-slip matten direct online! Meer informatie over een antislip badmat of douchemat kunt u vinden op deze website, waar u ze ook meteen kunt bestellen door ze in de winkelwagen te plaatsen. Bij bestellingen boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten!