Douchekorf

17 Artikel(en)

17 Artikel(en)

Een mooie douchekorf bestellen


Heeft u altijd een hele verzameling flessen shampoo, doucheschuim en conditioner en geen plaats meer voor de spons en scrub? Neemt u dan eens een kijkje in het Badmatten.nl assortiment en vindt daar de ultieme, ruimtebesparende houder voor in uw douchecabine. Ontzettend handig, mooie designs en natuurlijk betaalbaar. Badmatten.nl weet als geen ander wat u nodig heeft en biedt u daarom een breed scala aan mooie accessoires voor in de badkamer aan.

Handige, moderne en betaalbare douchekorven


Badmatten.nl heeft diverse douchekorven in het assortiment opgenomen. Handig om al uw flessen en doucheartikelen in op te bergen. De douchekorf is eenvoudig te monteren aan de wand door middel van een aantal schroefjes. Badmatten.nl heeft de series van Geesa en Sam beschikbaar, welke beide diverse, moderne designs aanbieden. Kiest u voor strak en modern of liever klassiek en eenvoudig? En heeft u een grote houder nodig of voldoet een kleine fles- en sponshouder ook? Badmatten.nl biedt u de beste prijzen en service aan, waardoor u profiteert van alle voordelen en acties. Plaats uw bestelling en zorg voor een opgeruimde douchecabine.

Online bestellen bij Badmatten.nl


Wanneer u een geschikte korf voor in uw douche gevonden heeft kunt u deze online bestellen. De webshop van Badmatten.nl is overzichtelijk, waarin u eenvoudig de accessoires en bijhorende artikelen zult vinden. Bestelt u in de middag voor 15:00, dan wordt uw aankoop binnen 2 werkdagen thuis afgeleverd. En wanneer uw bestelling boven de €50,00 bedraagt is de verzending gratis. Heeft u nog vragen of twijfelt u over uw aankoop? Neem dan contact op met Badmatten.nl, waarna u deskundig geholpen zal worden.