Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

Douchegordijnstangen & Douchestangen

15 Artikel(en)

15 Artikel(en)

Een douchegordijnstang of douchestang bestellen bij Badmatten.nl

Het ophangen van een douchegordijn in uw badkamer gaat gepaard met het vinden van een geschikte stang. Badmatten.nl heeft een uitgebreid aanbod aan douchegordijnstangen voor elk soort douche, van groot tot klein er is altijd een passende douchestang te vinden. Neem daarom snel een kijkje en bestel alles naar uw wens eenvoudig online bij Badmatten.nl.

Een douchestang hoek ophangen

Bij het ophangen van een douchegordijn in uw douche maakt u gebruik van ringen en een stang. Door de ringen aan het douchegordijn te bevestigen kunt u deze vervolgens eenvoudig op de douchegordijnstang laten glijden. Daarna volgt het moment dat de stang tussen twee muren geklemd kan worden, maar het kan ook aan de muur worden bevestigd. Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw badkamer beschikt over een open doucheruimte, waardoor u een douchegordijnstang in een hoek vorm nodig heeft. Deze douchegordijnstang in hoek vorm is ook eenvoudig te bevestigen, waarna u heerlijk droog en met privacy kunt douchen. Alle stangen, in diverse maten, kleuren en ontwerpen, zijn verkrijgbaar bij Badmatten.nl. Weet u niet goed welk soort douchestang u moet kiezen, dan kunt u altijd Badmatten.nl informeren. Zij helpen u graag verder en voorzien u van deskundig advies.

Heeft u geen mogelijkheid om een douchegordijnstang op te hangen? Dan kunt u bij ons een douchegordijn zonder te boren bestellen. Het grote voordeel is dat boren in de muur niet meer noodzaklijk is. Een enorme plus wanneer u besluit te verhuizen. Een douchestang zonder te boren is ook enorm gemakkelijk te bevestigen.

Een douchegordijnstang bestellen in de webshop van Badmatten.nl

Als u een geschikte hoek douchestang heeft gevonden voor in uw badkamer, kunt u deze bestellen in de webshop. In slechts een paar stappen wordt uw bestelling bevestigd en klaar gemaakt voor verzending. Bestelt u uw gordijnstang voor 15:00, dan kunt u uw aankoop binnen 2 werkdagen verwachten. En betreft uw aankoopbedrag meer als €50,00, dan is de verzending gratis!

douchegordijnstangen douchegordijnen douchegordijnringen