Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

Zeephouders

37 Artikel(en)

37 Artikel(en)

Bestel een zeephouder bij Badmatten.nl


Rondslingerende zeep en telkens zeepresten op uw wastafel, bent u hier helemaal klaar mee? Bestel dan een mooie zeephouder voor uw blokken zeep bij Badmatten.nl. Geen gedoe meer, maar netjes de zeep in een bakje aan de muur. Badmatten.nl heeft, zoals u dat gewend bent, een breed scala met verschillende soorten houders. Bestel degene die bij uw badkamerinterieur past snel online!

Handig en mooi


Een zeephouder van Badmatten.nl hoeft natuurlijk niet alleen praktisch te zijn, het oog wil namelijk ook wat. Creëer met de mooie accessoires van Badmatten.nl een fijne sfeer in uw badkamer, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Het toevoegen van een van de mooie, strakke zeephouders zal daar zeker aan bijdragen. Geen losse stukken zeep meer, maar net en geordend zodat de badkamer een ruimte van rust en reinheid is. Tiger is een serie die verkrijgbaar is bij Badmatten.nl en heeft diverse soorten zeephouders. Kiest u voor de strakke uitvoeringen of liever meer klassiek? En gaat u voor een houder met een schaaltje voor de zeep of een houder van draadstaal waar de zeep op ligt? Veel keuzes die u allemaal online kunt maken!

Bestellen in de webshop


Zodra u een keuze heeft kunnen maken uit het ruime, maar zeer leuke aanbod aan houders kunt u deze online bestellen. Met slechts een paar klikken met de muis plaatst u uw bestelling en wordt uw aankoop verzonden. Is uw bestelling in de middag voor 15:00 binnen, dan ontvangt u het al binnen 2 werkdagen in huis. En bestelt u voor een bedrag meer dan €50,00, dan betaalt u bij Badmatten.nl geen verzendkosten. Voor de beste service, acties en prijzen moet u bij Badmatten.nl zijn!