Toiletrolhouders

14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Een toiletrolhouder bestellen bij Badmatten.nl

Naast een mooie toiletborstelhouder hoort natuurlijk ook een mooie toiletrolhouder, niet waar? Badmatten.nl weet dit als geen ander en biedt u daarom een ruim assortiment aan met diverse stijlen toiletrolhouders. Passend bij uw toiletinterieur, zodat deze kleine ruimte een mooi geheel vormt waar u trots op mag zijn. Benieuwd naar de series en collecties? Kijk dan snel verder in het online aanbod in de webshop.

Stijlvol toilet met een wcrolhouder van Badmatten.nl

Ook al is het toilet een van de kleinste ruimtes in het huis, het verdient wel een waardig interieur met stijlvolle items zoals een mooie toiletrol houder, zeepdispenser en natuurlijk een wcborstelhouder. Deze fijne accessoires vindt u in het online assortiment van Badmatten.nl, waar u met gemak kunt kiezen uit diverse series en collecties. Maak uw toilet compleet en bestel een wc rolhouder houder uit een van de trendy, klassieke of juist landelijke series van Badmatten.nl. Zo heeft Hammam een prachtige collectie, maar ook de series van Luxor, Conor en Taco toveren uw toilet om tot een paradijsje. Profiteer naast de fijne prijzen ook van de aantrekkelijke acties en kortingen. En wanneer u hulp nodig heeft of graag een goed advies wilt van deskundigen kunt u altijd contact opnemen met Badmatten.nl, zij kunnen u zeker verder op weg helpen!

Online toiletrol houder bestellen in de webshop

Als u een keuze heeft kunnen maken uit een van de vele prachtige series van Badmatten.nl kunt u de wc rolhouder eenvoudig bestellen in de webshop. Selecteer de wc rolhouder naar keuze, reken deze af en bevestig uw bestelling. Wanneer de order voor 15:00 in de middag is geplaatst wordt uw aankoop binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. En bij een besteding boven de €50,00 zijn de verzendkosten gratis.