Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

Handdoek accessoires

46 Artikel(en)

46 Artikel(en)

Bestel een handdoek ophangsysteem bij Badmatten.nl


Wilt u graag uw badkamer vernieuwen of heeft u genoeg van de rondslingerende handdoeken? Wellicht is een ophangsysteem voor de handdoeken een goede optie. Badmatten.nl heeft een aantal mooie modellen in het online assortiment welke goed zullen staan in uw badkamer. Bent u benieuwd? Neem dan snel een kijkje en bestel een handig handdoek ophangsysteem bij Badmatten.nl!

Verschillende modellen verkrijgbaar


Badmatten.nl heeft een breed scala aan ophangsystemen voor uw handdoeken. Bent u op zoek naar een draaibaar handdoek ophangsysteem, of liever een modern en strak vormgegeven rek wat u bevestigt aan de muur? Er is ook een ophangsysteem in de vorm van een ring, waarin u eenvoudig de handdoek kunt ophangen. Zoals u ziet zijn er diverse modellen, van telescopisch tot draaibaar, alles is mogelijk! Bestel een handdoeken ophangsysteem geheel naar wens en maak uw badkamer compleet met deze praktische accessoire. De kwaliteit van rekken is uitermate goed, een aspect waar het merk Tiger met name om bekend staat. U bestelt een ophangsysteem voor uw handdoeken voor jaren, waardoor de prijs-kwaliteitverhouding bij Badmatten.nl zeer goed is. Daarnaast profiteert u bij aankoop van een badkameraccessoire van allerlei acties en natuurlijk de goede, persoonlijke service.

Bestellen in de webshop van Badmatten.nl


Mocht u artikelen willen bestellen, dan kunt u dit zeer eenvoudig doen in de overzichtelijk opgestelde webshop van Badmatten.nl. Nadat u het artikel heeft geselecteerd en afgerekend, wordt uw aankoop binnen circa 2 werkdagen bezorgd. De snelle levering en betrouwbare service staan bij Badmatten.nl in een hoog vaandel. Mis deze kans daarom niet en bestel het ideale ophangsysteem voor uw handdoeken bij Badmatten.nl!