Geachte bezoeker,

In verband met vakantiesluiting van onze leveranciers kunnen de levertijden afwijken van de normale leveringstijd. Helaas is badmatten.nl telefonisch pas weer bereikbaar vanaf 20 augustus. U kunt ons ons wel gewoon mailen, wij zullen dan zo snel mogelijk reageren 
Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

badmatten

Op zoek naar een goede badmat? Bij dé specialist Badmatten.nl kiest u uw badmat uit een grote collectie, snelle levering, Eenvoudig online bestellen!

Badmatten

De meeste badmatten van Badmatten.nl zijn voorzien van een goede anti slip laag, waardoor uw badmat niet wegglijdt.
Naast badmatten van katoen en acryl vindt u bij ons ook laagpolige hoogpolige en zelfs een speciale houten badmat. Onze badmatten zijn daarnaast verkrijgbaar van diverse bekende merken als Aquanova badmatten & Sealskin badmatten. Daarnaast bieden we badmatten aan in de meest uiteenlopende maten, kleuren en vormen.

Een toiletmat in dezelfde stijl als uw badmat

Het is natuurlijk ideaal als de accessoires en de stijl van uw badkamer perfect op elkaar aansluiten. Daarom verkopen wij naast badmatten ook een speciale wc mat. Onze badmatten zijn er dus ook in de afmetingen van een toiletmat met uitsparing of zonder uitsparing voor onder een wandcloset. Op deze manier heeft alles binnen uw badkamer dezelfde stijl.

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)