Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

12 Artikel(en)

12 Artikel(en)

Aquanova | Badmatten | Badmatten.nl

Aquanova badmat, het perfecte accessoire voor de badkamer

Wanneer u badkamerartikelen van Aquanova in huis haalt, bent u verzekerd van iets origineels. En het merk Aquanova is natuurlijk ook verkrijgbaar in de webwinkel van Badmatten.nl. Bij ons vindt u verschillende artikelen van dit merk, zoals badmatten en douchegordijnen. Een Aquanova badmat is ideaal te combineren Doordat de Aquanova badmatten verkrijgbaar zijn in diverse materialen en kleuren zijn ze ideaal te combineren met andere badkamerartikelen. Op deze manier gaat uw badkamer één specifieke sfeer uitstralen.

Auqanova badmatten bestellen bij Badmatten.nl

Heeft u een keuze kunnen maken uit de prachtige Aquanova badmat exemplaren van Badmatten.nl? Bestel uw badmat voor in de badkamer eenvoudig online. Met slechts een paar muisklikken bestelt u het artikel naar wens. Plaatst u de order in de middag voor 15:00, dan wordt het al binnen twee werkdagen thuisbezorgd. De beste service, kwaliteit en prijzen vindt u natuurlijk bij Badmatten.nl!