Glashouders

10 Artikel(en)

10 Artikel(en)

Handige glashouder bestellen bij Badmatten.nl


Heeft u een tandenborstelbeker op uw planchet staan maar neemt deze te veel ruimte in of wilt u deze gewoonweg ergens anders kwijt? Badmatten.nl heeft daarvoor de oplossing: een glashouder! Eenvoudig te monteren aan de wand, waarna u uw beker of glas altijd veilig kwijt kunt. Badmatten.nl heeft diverse glashouders voor u in het aanbod opgenomen, kijk daarom snel verder!

Handig en mooi design


De glashouders van Badmatten.nl zijn niet alleen handig te noemen, maar ook erg mooi. Passend bij ieder badkamerinterieur en ontzettend leuk geprijsd. Zo kunt u kiezen uit diverse ontwerpen van het merk Tiger. Stuk voor stuk prachtige exemplaren, maar welke kiest u? Gaat u voor de strak vormgegeven houder, zowel voor een als twee glazen? Of liever de ronde variant van Tiger, ook zowel voor een of twee glazen verkrijgbaar. Er zijn talloze ontwerpen, waardoor het kiezen misschien niet makkelijker wordt. Uw badkamer daarentegen krijgt wel een flinke oppepper met deze mooie accessoires. Geen vol planchet of wastafel meer, maar alles netjes opgeborgen met de handige, fijne badkamer accessoires van Badmatten.nl.

De webshop van Badmatten.nl


In de webshop van Badmatten.nl vindt u in een handomdraai wat u zoekt. Doordat de webshop handig en overzichtelijk geordend is, staat alles per categorie aangegeven. Wilt u graag een bekerhouder van Tiger bestellen, dan is dit erg simpel. Plaatst u uw order in de middag, voor 15:00 uur? Uw aankoop wordt dan direct verzonden, zodat u het binnen 2 werkdagen in huis heeft. Heeft u een bestelling van boven de €50,00, dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten.