Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

Douchesets

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Een mooie doucheset bij Badmatten.nl


Om uw badkamer aan te kleden met handige accessoires en onderdelen bent u bij Badmatten.nl aan het juiste adres. Met een overzichtelijk en ruim assortiment aan prachtige nuttige, maar ook zeer zeker decoratieve artikelen tovert u uw badkamer om tot een waar paradijs. Zo vindt u er ook mooie douchesets, welke prachtig zullen staan in uw douchecabine. Kijk snel verder en bestel!

Kwalitatieve en betaalbare douchesets


Een doucheset zet vaak de toon in uw douchecabine. Houdt u van strak en minimalistisch of liever klassiek en eenvoudig? Badmatten.nl heeft een keur aan prachtige exemplaren, welke erg mooi staan in ieder type badkamer. Natuurlijk is de keuze aan u, en dient u de douche set te kiezen welke het beste bij uw smaak past. Daarnaast is het mogelijk om voor een inbouw douche set te kiezen, een regendoucheset en nog vele andere modellen. Badmatten.nl voorziet u graag van advies en hulp, dus mocht u meer informatie willen dan kunt u direct contact opnemen. Alle douchesets zijn zeer betaalbaar en van uiterst goede, duurzame kwaliteit. Een badkamer verdient een goede set, om te kunnen genieten van overheerlijke warme douches. Kom heerlijk tot rust en ontspan met een van de douchesets van Badmatten.nl.

Doucheset bestellen van Badmatten.nl


Het online overzicht van Badmatten.nl is zeer goed geordend, waarbij u de keuze heeft te filteren op kleur, maat en prijs. Hierdoor vindt u eenvoudig wat u nodig heeft. Het bestellen van een set voor in uw douche is eigenlijk erg eenvoudig. Plaatst u uw order voor 15:00, dan kunt u het binnen 2 werkdagen thuis verwachten. Bij een besteding boven de €50,00 betaalt u geen verzendkosten.