Geachte bezoeker,

In de periode van 9 t/m 18 februari zijn wij i.v.m. vakantie gesloten. Bestellingen geplaatst na 8 februari 15.00uur zullen pas weer kunnen worden behandeld vanaf 19 februari. Indien u toch een order bij ons wilt plaatsen zullen wij deze levertijd compenseren door u een extra korting van 5% te geven bovenop de reeds lopende korting van 10%. U kunt deze korting verkrijgen door in het winkelmandje de kortingscode: VAKANTIE in te voeren.Onze excuses hiervoor en wij hopen op uw begrip in dezen.

Douchegrepen

7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Bestel een douchgreep bij Badmatten.nl

Een douchgreep is een handige toevoeging aan uw douche die zorgt voor meer stabiliteit en zekerheid bij het in-stappen van uw douche. Bekijk het uitgebreide aanbod douchegrepen in de webshop van Badmatten.nl en bestel een douche greep direct online.

Een douchegreep, handig en vooral veilig

Met name voor oudere mensen is een douchegreep een praktische toevoeging voor in de douche. Vooral het in en uit stappen kan zorgen voor onzekerheid in de douche. Met een handige douche greep kunt u met de juiste steun, veilig in- en uitstappen zonder uit te glijden. Wanneer u in het bezit ben vaan een douchezitje is een greep ook handig, vooral bij het opstaan vanaf uw zitje.
De grepen zijn van uiterst goede kwaliteit en voorzien van een fijne prijs, u bestelt ze eenvoudig in de webshop van Badmatten.nl. De badgrepen zijn veelal van chroom en in diverse maten en modellen leverbaar. Bekijk het assortiment en maak uw keuze, bestel de greep voor in uw douche die het beste bij uw wensen past.